Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUOSITTELEMME

Oletko kiinnostunut vuokraamaan hoitohuonetta? Tervetuloa tutustumaan tiloihimme.

Ota yhteyttä 0400 464 681 tai laita viestiä oheisella yhteydenottolomakkeella.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 "Tarjoamme luontaisen hyvinvoinnin ammattilaiselle edullisen, viihtyisän ja joustavan vaihtoehdon harjoittaa ammattiaan."

Vuokrataan viihtyisää hoitotilaa Tampereen Hämeenpuistossa

 

Terveyskeidas on 2010 perustettu luontaisen hyvinvoinnin palveluja tuottava yritys, joka on toiminut Tampereen Hämeenpuistossa 2015 alusta. Terveyskeitaan ajatus on tarjota asiakkaalle monipuolisesti hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen liittyviä palveluja usean eri ammattilaisen tuottamina.

Terveyskeitaan idea hyvinvointialan yrittäjälle

Terveyskeidas tarjoaa yrittäjälle vaivattoman tavan avata oma hoitolavastaanotto. Tarjoamme valmiiksi kalustetut ja viihtyisät hoitohuoneet hyvästä sijainnista joustavilla vuokrasopimusvaihtoehdoilla.

 

Vuokraamme hoitohuoneita tuntiperusteisesti pienellä kk-maksulla tai ihan perinteiseen tapaan kiinteällä päivävuokralla 1-2 pv/viikko periaatteella.

 

Tuntiperusteinen vuokrasopimus                                                                                                 (hinnat sis.alv 0%)


 * Kk-vuokra 59€ + 6€ tunti

Pienellä kk-vuokralla hoitolan hoitohuoneet ovat käytettävissä ma-su, eli viikon jokaisena päivä. Kuukausivuokran (59€) lisäksi maksat vain tehdyt tuntivaraukset, eli sen mukaisesti miten sinulla on ollut asiakasvarauksia.

 • Huoneen varaaminen tapahtuu sähköisellä varauskalenterilla joka toimii myös tabletilla ja älypuhelimella.

Hoitohuoneet on kalustettu ja varustettu sähkösäätöisillä hierontapöydillä, meillä on viihtyisät keittiö- ja asiakastilat sekä wc/suihku. Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä vesi.

Vuokraan sisältyy myös näkyvyyttä Terveyskeitaan sivuilla, Hämeenpuiston näyteikkunassa sekä katustandissa ja hoitolan esitepaikoilla.

Vuokrahinnasto:

 • Kk-vuokra 59€/kk + 6€ tunti (tunnit veloitetaan hoitohuoneen käytön mukaisesti)

 

Kuukausivuokrasopimus                                                                                                                 (hinnat sis.alv 0%)


 * 1 pv /viikko, 160€  |  2pv/viikko 298€  

    (Tällä hetkellä vapaita viikonpäiviä pe, la ja su)

Perinteinen tapa vuokrata hoitohuone kiinteästi aina tiettynä viikonpäivänä. Kuukausivuokraan sisältyy sovittu viikonpäivä kiinteästi, joka on automaattisesti vuokralaisen käytössä ilman erikseen varaamista.

 • Vuokraan sisältyy kalustetut huoneet sähkösäätöisillä hierontapöydillä, viihtyisät keittiö- ja asiakastilat  sekä wc/suihku. Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä vesi.
 • Näkyvyyttä yrittäjä saa Terveyskeitaan sivuilla, Hämeenpuiston näyteikkunassa sekä katustandissa ja hoitolan esitepaikoilla.

 

Tervetuloa tutustumaan hoitolaamme!

Kysy lisää,  0400 464 681 / jarmo@terveyskeidas.fi

Ryhmätilan vuokra

PuistosaliPuistosali

 

Ryhmätila (nimeltään Puistosali) sijaitsee hoitolan yhteydessä Hämeenpuistossa. Tila on viihtyisä, soveltuu parhaiten 8-15 hengen tilaisuuksiin. Tilaan on oma sisäänkäynti suoraan Hämeenpuiston puolelta.

 • Soveltuu mm. hyvinvointi-iltamiin, keskusteluryhmille, enkeli- ja reiki-illojen järjestämiseen, pienimuotoisten kurssien tai meditaatiotilaisuuksien järjestämiseen. Istumapaikkoja on 15 henkilölle.
 • Käytettävissä on myös keittiö ja wc.
 • Varustuksena audiolaitteet ja fläppitaulu.

Vuokra alk.  10€ /tunti

 • Alk.hinta kun varatun jakson pituus vähintään 8 tuntia.
 • Lyhyemmät varaukset á 15€/tunti (minimi varaus 3 tuntia).
 • Vakituisesti pidettävät tunnit edullisemmin sopimushintaan.
 • Puistosalia vuokrataan pääsääntöisesti viikonloppuisin, rajatusti myös joinain arki-iltoina.
 • Tarvittaessa ryhmätilan vuokran yhteydessä myös hoitohuoneet hoitopöytineen ovat käytettävissä (mm. hoitoalan kurssit yms.).