Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYDENOTTO

PUH. 040 554 6926

susanna.nykyri(a)luukku.com

Kyselyt Susannan hoitopalveluihin myös lomakkeen kautta

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Susannan www-sivut

www.susannanykyri.com

SUOSITTELEMME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Susanna Nykyri

Olen koulutettu hieroja Susanna Nykyri. Valmistuin ammattiini vuonna 2006 ja olen työskennellyt päätoimisena terveys- ja hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2007. Ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen on lähellä sydäntäni ja tämä välittyy työskentelytavassani. Hoitotilanteissa luodaan positiivinen, turvallinen ja rauhallinen tunnelma, jossa asiakas saa levätä ja olla rauhassa. Tämä tärkeä tunnelma on pohjana kaikenlaiselle parantumiselle hoitomuodosta riippumatta.

Opiskelen parhaillaan työni ohessa rosen terapeutiksi.

Koulutukseni:

 

  • Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto v.2015
  • Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto v.2010
  • Vauvahieronnan ohjaajan koulutus v.2008
  • Koulutetun hierojan ammattitutkinto v.2006
  • Ayurvedahoitajan opinnot v.2006

HOIDOT JA HINNASTO

Klassinen hieronta

Intialainen päähieronta

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito              

Ayurvedinen kokovartalohieronta

Rentoutushieronta + jalkakylpy

40min, 35€ / 60min, 46€ / 90min, 65€

30min, 28€

60min, 50€

90min, 70€   

60min, 52€                     

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen länsimainen hierontatyyli, jolla hoidetaan jumiutuneita ja kireitä lihaksia sivelyin, hankaamalla, puristuksin, täristyksin ja taputuksin. Perinteisten otteiden lisäksi painelen pisteitä, joihin on kertynyt jännitteitä ja teen raajojen, niskan ja jalkaterien mobilisointia. Otteiden voimakkuus vaihtelee napakasta kevyeen tilanteen mukaan. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä auttaa kudoksia puhdistumaan lihaksia kipeyttäneistä kuona-aineista. Niskan hieronta voi lievittää paitsin niskan jännitystä myös esim. päänsärkyä ja käsien puutumista, koska myös hermosto vapautuu lihasten hieronnalla. Myös ääreisverenkierto paranee hieronnan vaikutuksesta, mikä vaikuttaa raajojen lämpötilaan. Hieronnasta voi saada apua myös pitkäaikaisiin, toistuviin ja epämääräisiin vaivoihin.

 

Intialainen päähieronta

Päähierontatuokio elvyttää pään ja niskan alueen verenkiertoa, ravinteiden ja hapen saantia. Lisäksi se rentouttaa, lieventää stressiä ja saa myös ajatukset kulkemaan sujuvammin ja katseen kirkastumaan. Käsittelen hartioita, niskaa, päänahkaa ja otsan aluetta ilman öljyä.

 

Rentoutushieronta + jalkakylpy

Rentoutushieronta alkaa intialaisella päähieronnalla samalla, kun jalat lepäävät rentouttavassa kylvyssä. Sitten hierotaan jalkaterät ja selkä. Perusöljyn lisäksi hoidossa käytetään virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä öljyjä.

 

Ayurvedinen kokovartalohieronta

Kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käsitellään marmoja, eli energiapisteitä erilaisin sivelyin ja paineluin, joka hoitaa niin lihaksia, kuin niveliäkin. Hierontaan käytetään kehotyypin mukaista, lämmintä öljyä

 

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Hoito alkaa päänahan ja hartioiden rentouttavalla hieronnalla, jonka jälkeen käsitellään kasvojen energiapisteet. Kasvojen ihoa hoidetaan ayurvedisella hoitoöljyllä, sekä puhdistavalla savi-kaura -naamiolla. Hoito on erittäin rentouttava. Ayurvedahieronnoissa käytetään kotimaisia luomuöljyjä