Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYDENOTTO

PUH. 0400 464 681

EMAIL. jarmo(a)terveyskeidas.fi

Kyselyt Jarmon hoitopalveluihin myös lomakkeen kautta

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

SUOSITTELEMME

 AJANKOHTAISTA & TARJOUKSIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarmo Kaarijärvi

Toimin Terveyskeitaassa yrittäjänä sekä ravintovalmentajana ja vyöhyketerapeuttina. Asiakkaina ihmiset jotka tarvitsevat apua terveyden ja jaksamisen kohentamiseen tai kivun hoitoon ruokavalion avulla.

Kiputiloista erityisesti krooniset vaivat, piilevät tulehdukset, fibromyalgia sekä muista kroonistuneista vaivoista suoliston ärtyneisyys sekä väsymysoireyhtymä ovat lähinnä osaamisaluettani ei pelkästään käymien kuolutusten keutta vaan myös omakohtaisten kokemusteni johdosta..

Tärkeimpänä sanomanani on että ravinnolla on todella  merkitystä!! Muita terveellsiä elämäntapoja kuten lepoa ja liikuntaa unohtamatta.

Hoitoni sekä palveluni toimivat aina lääketieteen tarjoamien palvelujen rinnalla, ennaltaehkäisten sekä paranemista tukien. 

Koulutus

 • Lääketieteen perusteet (ll Jouko Heiskanen, 2007-10)
 • Vyöhyketerapia  (Medika Nova 2007-2010)
 • Hyvinvointivalmentaja (Valmentamo, 2011)
 • Verimikroskopia (2012)
 • Ravintovalmentaja (Suomen Terveysliikunnan instituutti, 2017-2018)

Täydennyskoulutukset

 • FLT TT2 - Suolisto ja maksa (Paula Heinonen, 2018)
 • Kiputilojen ravitsemushoito (Pirjo Saarinia, 2019)

LUE LISÄÄ RAVINTOVALMENNUKSESTA www.ravintovalmennus.fi   JA VERIANALYYSISTÄ www.verianalyysi.fi

HINNASTO

Ravintovalmennus

Vyöhyketerapia

Mikroskooppinen verianalyysi

85€ /ensimmäinen käynti, 65€ seuraavat käynnit

55€ / 60min, 65€ / 75min, 75€ / 90min

58€      

 

VYÖHYKETERAPIA

 
Vyöhyketerapian oppien mukaan ihmiskeho jakautuu viiteen pitkittäiseen vyöhykelinjaan, myös jalkaterä jakautuu näiksi vyöhykkeiksi sekä jalkapöydällä että jalkapohjassa. Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, mutta nyky muotoonsa sen ovat kehittää Amerikkalaiset lääkärit Fizgerald ja Bowers.
 
Kullakin kehon osalla ja elimellä on oma paikkansa jalkaterässä, näitä alueita kutsutaan heijasteiksi. Kun heijasteita käsitellään painelemalla ja hieromalla, vaikuttaa se elävöittävästi kyseiseen kehonosaan tai elimeen. Menetelmää kutsutaan myös refleksologiaksi, ja koko kehon refleksologiassa käsitellään jalkaterien heijasteiden lisäksi mm. pään, käsien ja korvien heijastealueita.
 
Vyöhyketerapia soveltuu mm. seuraavien ongelmien hoitoon:
 
    * Kipu- ja särkytilat
    * Tuki- ja liikuntaelinongelmat
    * Allergiat
    * Unettomuus, uupumus, stressi
    * Aineenvaihdunnan vaivat
 
Hoitotilanne:
 
Hoito tapahtuu mukavasti hierontapöydällä ja vain jalkaterät sekä polvista alaspäin otetaan paljaaksi. Vaatteiksi kannattaa valita mahdollisimman mukavat joissa on hyvä rentoutua. Hoitoajankohta on hyvä valita niin että rentoutuminen hoidon jälkeen on mahdollista.  Hoitaja käsittelee jalkaterän, korvien, käsien ja päälaen heijasteita stimuloimalla alueita joko sormin tai erityisesti tätä hoitomuotoa varten suunniteltuja vyöhykepuikkoja käyttäen.
 
Ensimmäiseen hoitoon on hyvä varata 1,5 tuntia aikaa, tilaisuus sisältää keskustelua ja hoitosuunnitelman tekemisen.
 

 

HYVINVOINTIVALMENNUS

 Integraalinen hyvinvointi - tapa ajatella terveydestä kokonaisvaltaisesti

 Mitä tarkoittaa integraalinen hyvinvointi?
Kehomme ei ole erillinen yksikkö muusta todellisuudesta. Hyvinvointiimme vaikuttaa mm. tunteemme, ihmissuhteemme, työn mielekkyys, henkinen hyvinvointi ja myös se, minkälaiset elämäntavat omaamme. Kun ymmärrämme kehomme heijastavan taukoamatta meille koko meidän sisäistä ja ulkoista tilaamme, saamme uudenlaisia avaimia ymmärtää mistä hyvinvointimme muodostuu.
 
Ajatus integraalisesta hyvinvoinnista perustuu moneenkin eri filosofiaan, siinä on ripaus itämaista viisautta, kuten myös Maslowin ajattelua ja länsimaista lähestymistapaa. Pohjan integraalisen hyvinvoinnin valmennukselle olen rakentanut saamani hyvinvointivalmentajan koulutuksesta. Sisältöön on vaikuttanut paljon myös se oppi ja kokemus jota olen saanut toimiessani vyöhyketerapeuttina, henkisen kasvun kouluttajana ja tekemällä terveyden tilan tutkimuksia ja siihen liittyen ravitsemus- ja elämäntapaneuvontaa. Ohessa hiukan tarkemmin mistä valmennuksessa on kysymys.
 
Ihmisen kokonaisvaltainen terveys jakautuu 5:n hyvinvointialueeseen.
 • Aineellinen hyvinvointi
 • Sosiaalinen hyvinvointi
 • Emotionaalinen hyvinvointi
 • Mentaalinen hyvinvointi
 • Henkinen hyvinvointi
Puutteet tai epätasapainot millä tahansa hyvinvointialueella vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti, eli fysiologiamme heijastaa suoraan sen kuinka hyvin milläkin hyvinvointialueella voimme.
 
On varmasti jokaiselle tuttua miltä yli mennyt stressi tuntuu? Uuvuttaa, ei ole voimia, ajatus ei pelaa, ei ole oikein ruokahaluakaan, vatsa ei toimi kunnolla, mieli on umpikujassa. Tuttua itse kullekin. Oli stressi sitten millä tahansa hyvinvointialueelle, keho ilmentää oireet aina hyvin totutusti. Stressin syitä on lukemattomia, kysymys voi olla mm. työperäisestä stressistä, ihmissuhteisiin liittyvästi stressistä, menneisyyteen liittyvistä kipeistä muistoista tai vaikkapa kärsimystä siitä ettei koe olevan mahdollista toteuttaa omia toiveitaan,  kehome reagoi edellä mainitulla tavalla, ja siihen on olemassa fysiologiset faktat miksi näin tapahtuu. Kehomme voi kokea myös ravitsemuksellista stressiä, mikä ei ole ollenkaan harvinainen ilmiö. Ehkä kaikkein konkreettisimmin terveyteemme vaikuttaakin juuri ravitsemus ja elämäntavat. Joka tapauksessa ravinnosta kannattaa lähteä liikkeelle elämänmuutosta aloitettaessa.
 
Kun jokin hyvinvointialueestamme kärsii jotain puutetta tai epätasapainoa, tai emme halua/voi/uskalla kuunnella omaa itseämme, tapahtuu fyysisesti mm. seuraavaa:
 • Vatsan ja suoliston toiminta heikkenee
 • Ravintoaineiden imeytyminen heikkenee
 • Energiantuotanto (ATP) heikkenee
 • Aineenvaihdunnan toiminta heikkenee
 • Alkaa syntymään sairauksia (pitkään jatkuneessa ja pitkälle edenneessä stressissä)

Kaikki tämä voi tapahtua hyvin hienovaraisesti ja usein ensioireet kuitataan ikääntymiseen tai muuhun yleispätevään syyhyn vedoten "normaaleiksi". Usein olemme niin tottuneita jonkin hyvinvointialueen puutteisiin tai sisässämme oleviin jännitteisiin, että emme edes havaitse sen aiheuttamaa fysiologista kuormitusta!

 

 

Pidämme usein sairastumista ja erilaisia vaivoja sattumanvaraisina ja ennalta arvaamattomina. Sattumanvaraisuutta ei kuitenkaan ole.

 

 

INTEGRAALISEN HYVINVOINNIN VALMENNUKSESSA
 • Luomme sillan, eli yhdistämme terveydellisten tilanteen käytännön arkeen
  • ravitsemukseen ja elämäntapoihin (aineellinen hyvinvointi)
  • tunteisiin (emotionaalinen hyvinvointi)
  • ihmissuhteisiin (sosiaalinen hyvinvointi)
  • työhön, harrasteitiin (mentaalinen hyvinvointi)
  • haaveisiin, itsen toteuttamiseen (henkiseen hyvinvointiin)

 

Kun alamme ymmärtämään fysiologiaamme vaikuttavia syy-seuraus suhteita, voimme itse vaikuttaa omaan terveyteemme, hyvinvointiimme ja koko elämäämme.

 

 

RAVITSEMUS - pohja hyvinvoinnille ja terveydelle

Ravitsemuksella on uskomattoman suuri vaikutus siihen miten kestämme stressiä, miten selviämme stressaavista elämäntilanteista, miten kuntoudumme kun kehomme oireilee tai on sairastunut.

Todella haasteellinen yhtäläisyys piilee kuitenkin tässä: Mitä enemmän stressaannumme, sitä vähemmän ravitsemus (tai muutos) asiat kiinostaa! Tämä on yhteinen piirre useimmille meistä, lähes kaikille. Silloin kun eniten kaipaamme itseltämme apua vaikkapa laadukkaan ravinnon muodossa, sitä vähemmän sitä jaksamme itsellemme antaa.

Integraalisen hyvinvointivalmennuksen konkreettinen osuus aloitetaan aina laittamalla ravitsemus kuntoon koska se rakentaa muutokselle pohjan. Kehollemme tulee antaa laadukkaat ja täysiarvoiset ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet jotta voimme aloittaa voimaantumisen ja terveyhtymisen, sekä muutosmatkan enemmän oman näköiseen elämään.

 

Ravinto on elämänmuutosprosessissa aina oleellinen tekijä. Jos kuormitamme itseämme lisäaineilla, prosessoiduilla ruoka-aineilla, kehollemme soveltumattomilla ainesosilla ja kehoa happamoittavilla tai tulehduksia lisäävillä aineksilla, on kehon ja mielen vaikeaa voida hyvin. Tämän takia jo valmennuksen alkuvaiheessa käsitellään ravitsemus asioita.
 
 
Integraalisen hyvinvoinnin valmennusta on saatavissa moneen eri tilanteeseen ja tarpeeseen sekä eri laajuisina, joskus jo yksikin valmennuskerta riittää auttamaan asiakasta eteenpäin ja ottamaan sen tarvittavan askeleen toivomaansa suuntaan.
 

 

   Minkälaisiin elämäntilanteisiin hyvinvointivalmennus sopii? (tässä joitain esimerkkejä)
 • Terveydellisen hyvinvoinnin kohentamiseen
 • Ravitsemustottumusten kohentamiseen
 • Henkisen hyvinvoinnin kohentamiseen
 • Parisuhdetilanteisiin
 • Itsen toteuttamiseen
 • Työtilanteen edistämiseen
 • Määrittelemättömään tyytymättömyyteen (vaikka ulkoisesti kaikki periaatteessa on hyvin)
 • Kokonaisvaltaisiin elämänmuutoksiin

 

Hyvinvointivalmennuksen hinnat
 • 1 tapaaminen                 95€
 • 3 tapaamista                255€ (85€/kerta)
 • 5 tapaamista                390€ (78€/kerta)

Ensimmäinen tapaaminen kestää noin 2 tuntia, jatkotapaamiset 1-1,5 tuntia. Lisäksi laajempaan valmennukseen voidaan sisällyttää sähköposti/puhelinkonsultaatiota.           

(hinnat sis.alv 24%)