Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYDENOTTO

  • PUH. 040 537 1878
  • Hämeenpuisto 8, 33210 Tre (Hoitola Terveyskeidas)

Ajanvaraukset parhaiten ma-pe iltaisin.

Voit myös lähettää sähköpostia eija.heinanen11@gmail.com tai tekstiviestin, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian.

 

SUOSITTELEMME

Hoitoja Nupuille ja Nyyteille

  • Vyöhyketerapauttinen vauvahieronta tuo helpotusta mm. vatsavaivoihin ja koliikkiin. Tunnin kestävä hoito 30 euroa, kotikäyntinä sama hinta.

 Eija Heinänen

Olen vyöhyketerapeutti Eija Heinänen. Ensimmäisen vyöhyketerapiakurssini olen käynyt jo 1999, mutta nyt olen virallisestikin valmistunut. Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Vyöhyketerapia sopii kaikille. Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään kehon eri elinten heijastepisteitä jalkateristä sormilla, rystysillä tai hoitopuikoilla. Käsittely aktivoi kehoa hoitamaan itse itseään. Hoito tasapainottaa kehon eri toimintoja, kuten esimerkiksi verenkiertoa, lymfan kiertoa, hormonitoimintaa, ravinnon imeytymistä, kuonan poistumista ja autonomista eli tahdosta riippumatonta hermostoa.

Vyöhyketerapiaan tullessa ei tarvitse olla mitään vaivaa, hoito sopii hyvin ennaltaehkäiseväksi, terveyttä tukevaksi hoidoksi. Vyöhyketerapiaan voi tulla myös, jos on jo etsinyt apua monelta muulta taholta, eikä oikeaa hoitomuotoa ole vielä löytynyt.
 
Tunnin kestävässä hoidossa käsitellään heijasteita jalkaterän alueelta. Tuntia pitemmissä hoidoissa ehditään hyvin käsitellä myös esimerkiksi sääret tai korvat, jolloin hoito on kokonaisvaltaisempi ja vaikuttavampi kuin tunnin hoito. Pitkien hoitojen sisältöä voidaan räätälöidä ja sisällyttää niihin esimerkiksi pään ja käsien pumpulointi, hieronnallinen lempeä, mutta tehokas käsittely. Lapsille sopii hyvin tunnin mittainen hoito, esimerkiksi jännityksen lieventämiseen, keskittymisen lisäämiseen. Nuorille vyöhyketerapia on hyvä keino rentoutukseen ja lääkkeettömään hoitomuotoon tutustumiseen. Työelämässä oleville hoito on hetki, jolloin saa vain olla. Ja työelämän jo jättäneet saavat myös kaipaamansa virkistystä!  
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on odottavien äitien rentouttava hoito, joka samalla mm. helpottaa liitoskipuja ja turvotusta. Saman ajan voi varata myös synnytyksen käynnistyshoitoa varten raskausviikosta 38 lähtien. Hoito sopii myös palauttavaksi hoidoksi synnytyksen jälkeen. Vauvan voi ottaa mukaan hoitoon.
Intialainen päähieronta rentouttaa niska-hartiaseudun lihasjännityksiä ja parantaa pään verenkiertoa.
 
Hoitojen jälkeen on hyvä juoda vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet huuhtoutuvat pois elimistöstä eivätkä aiheuta päänsärkyä. Hoidon jälkeinen aika kannattaa pyhittää rauhoittumiselle, kellonaikamenot ja jumpat on hyvä jättää väliin, näin keho saa rauhassa tehdä työtään.
Vyöhyketerapia - sillä varpailla on väliä
  • Teen kotikäyntejä ja hoitoja myös palvelutaloissa ja hoitolaitoksissa Tampereen alueella, kotikäyntilisä 10 euroa.
  • Ajanvaraukset numerosta 040 537 1878 ma-pe parhaiten iltaisin. Voit myös lähettää sähköpostia eija.heinanen11@gmail.com tai tekstiviestin, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian.

Opinnot
  • Vyöhyketerapiaopinnot Charles Ersdalin mukaan  2016 – 2018
  • Terveydenhoidon perusopinnot  2016 – 2017
  • Intialainen päähieronta  2017
  • Refleksologiaopinnot menossa tasolla 4

 

HOIDOT JA HINNASTO

Vyöhyketerapia

 

 

 

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapia Nupuille ja Nyyteille

Intialainen päähieronta

Hinnat sisältävät alv 24%

60€ / 60 min (alle 18 vuotiaat 40 euroa)

70€ / 90 min (5 x sarja 290 euroa)

80€ / 110 min

työttömät opiskelijat, eläkeläiset 55 euroa.

70€ / 90 min

30€ / 60min

50€ / 55 min

Maksutapana käteinen