Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naurujooga

Naurujoogasessiossa pääsee kokemaan naurun vapauttavan, yhdistävän ja rentouttavan voiman, sekä kuulemaan mm. mistä naurujooga on lähtöisin, mistä elementeistä se koostuu, sekä miksi on järkevää nauraa vaikka ilman syytä!
 
Naurujoogassa tehdään naurua ja leikkimielisyyttä virittäviä harjoituksia, sekä nauruharjoituksia eri tekniikoita käyttäen. Vapautuneessa ja turvallisessa ilmapiirissä voimme heittäytyä lapsenmieliseksi jälleen, hassutella ja nauttia monista naurun hyvää tekevistä, sekä rentouttavista vaikutuksista. Kulloinenkin naurujoogasessio räätälöidään osallistujien / tilaajan toiveiden / aiheen mukaisesti. Mm. polttarinauruissa polttarisankari otetaan   henkilökohtaisesti huomioon tänä hänen ikimuistoisena ja ihanana päivänään! Naurujen lomaan sijoitan mukavan lempeästi asioita, joita   polttariseurue haluaa tuoda hänestä/ morsiusparista/seurueesta jne. esiin. Näin saamme entistä mukavamman ja ikimuistoisemman yhteisen   kokemuksen koko polttariseurueelle. :)
 
Hinnat määräytyvät mm. session keston, osallistujamäärän ja sisällön mukaan. Kysy tarjousta!

Naurujoogaa Terveyskeitaalla tarjoaa naurojoogaohjaaja ja hieroja Hannemari Pulkkinen. Tiedustelut ja ajanvaraukset numerosta: 050 343 0909 tai sähköpostitse: hyvaamielta (a) gmail.com

Hannemarin palveluiden hinnastoon pääset tästä linkistä.

Ayurvedalääkäri Pardaman Sharman syksyn vastaanottopäivät Terveyskeitaalla:

to 23.8, to 13.9, to 11.10 ja to 8.11

Lue lisää ja varaa aikasi: www.surya.fi