Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUOSITTELEMME

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito

 

BodyMind Energy Balancing Method on kokonaisvaltainen energiahoitomenetelmä, joka palauttaa lempeästi kehon ja mielen luonnollisen tasapainon. Hoito aktivoi parasympaattista hermostoa ja purkaa tehokkaasti kehoon kertynyttä stressiä, joka on monien sairauksien ja kroonistuneiden kipujen taustalla.

Hoito alkaa alkukartoituksella ja energeettisellä jäsenkorjauksella, jonka jälkeen hoitoa painotetaan asiakkaan tarpeista riippuen joko energia- tai tunnekehon hoitoon. Hoidon lopuksi tarkistetaan hoidon vaikutukset ja hoidetaan mahdolliset kipukohdat vielä erikseen. Hoidon kesto on n. 75 min.

 

Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettisen jäsenkorjauksen tavoitteena on palauttaa kehon luonnollinen, tasapainoinen asento lempeästi ja kivuttomasti. Hoidossa energiaa ohjataan fyysisten pisteiden kautta niihin kehon osiin, joissa on virheasentoa tai kipua. Energeettisen jäsenkorjauksen tavoitteena on laukaista kehon syviä jännitystiloja, jolloin energiakierto tehostuu ja mahdolliset virheasennot alkavat korjaantua.

 

Energiakehon hoito

Energiakeho on fyysisen kehon energeettinen kaksoiskappale, kuin pohjapiirros, jonka päälle fyysinen keho on rakennettu. Energiakeho muodostuu energiakentästä, meridiaaneista ja energiakeskuksista, jotka ovat yhteydessä hermojärjestelmään. Energiakehon häiriöt aiheuttavat häiriöitä myös fyysisen kehon toimintoihin. Energiakehon hoidolla eheytetään energiakehoa puhdistamalla siihen kertyneitä energiatukoksia ja energisoimalla heikentyneitä alueita.

 

Tunnekehon hoito

Tunnekehon hoidolla päästään hoitamaan kroonisten vaivojen taustasyitä. Kehoon varastoituneet stressi ja negatiiviset tunteet saattavat aiheuttaa erilaisia kipuja, jännityksiä ja muita vaivoja. Tunnekehon hoitotekniikoilla pystytään tehokkaasti poistamaan kehoon jääneitä muistoja, fobioita, tunnelukkoja ja traumoja.

 

Hinnat:

     BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75min.      72€
          ○ 3x sarjakortti                                                                            200€ (norm. 216€)

    BodyMind Energy Balancing Method -pikahoito 30min.             38€

          (sis. energeettinen jäsenkorjaus + kivunhoito)

 

          ○ 3x sarjakortti                                                                            100€ (norm. 114€)
 

Sarjakortit voimassa 6kk ostopäivästä.

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoja Terveyskeitaalla tarjoaa:
Katariina Vuorimaa, 050 349 6781, katariina.vuorimaa (a) gmail.com

Myös kotikäyntinä Tampereen ja Kangasalan alueella.
Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Tervetuloa!

Lisätietoa:       www.katariinavuorimaa.fi      Ajanvaraus