Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUOSITTELEMME

Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus yhdistettynä energiakehon hoitoon palauttaa lempeästi ja kivuttomasti kehoosi luonnollisen, tasapainoisen asennon.

Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettisen jäsenkorjauksen tavoitteena on palauttaa kehon luonnollinen, tasapainoinen asento. Hoidossa energiaa ohjataan fyysisten pisteiden kautta niihin kehon osiin, joissa on virheasentoa tai kipua. Hoidon tavoitteena on laukaista kehon syviä jännitystiloja, jolloin energiakierto tehostuu ja mahdolliset virheasennot alkavat korjaantua.

Energiakehon hoito

Energiakeho on fyysisen kehon energeettinen kaksoiskappale, kuin pohjapiirros, jonka päälle fyysinen keho on rakennettu. Energiakeho muodostuu energiakentästä, meridiaaneista ja energiakeskuksista, jotka ovat yhteydessä hermojärjestelmään. Energiakehon häiriöt aiheuttavat häiriöitä myös fyysisen kehon toimintoihin. Energiakehon hoidolla eheytetään energiakehoa puhdistamalla siihen kertyneitä energiatukoksia ja energisoimalla heikentyneitä alueita.

Hoito alkaa alkukartoituksella ja asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikkaa painotetaan enemmän fyysisen tai energiakehon hoitoon. Hoidon lopuksi tarkistetaan hoidon vaikutukset ja hoidetaan mahdolliset kipukohdat vielä erikseen.

Energeettinen jäsenkorjaus kaukohoitona

Energeettinen jäsenkorjaus yhdistettynä energiakehon hoitoon on mahdollista tehdä myös kaukohoitona, jolloin hoito tehdään ilman fyysistä tapaamista. Hoito alkaa puhelimitse tehtävällä alkukartoituksella, jonka aikana kartoitetaan asiakkaan hoitotarve. Sen jälkeen tarvitsee vain varata rauhallinen hetki ja ympäristö hoidon vastaanottamiseen. Kaukohoito kestää yhteensä 30 – 45 min, mutta on hyvä varata aikaa myös rauhoittumiselle ennen ja jälkeen hoidon.

Hinnat:

     Energeettinen jäsenkorjaus                   32€
          ○ 3x sarjakortti                                    85€ (norm. 96€)

     Energeettinen hoito kaukohoitona       25€
          ○ 3x sarjakortti                                     65€ (norm. 75€)

Sarjakortit voimassa 6kk ostopäivästä.

Energeettistä jäsenkorjausta Terveyskeitaalla tarjoaa:
Katariina Vuorimaa, 050 349 6781, katariina.vuorimaa (a) gmail.com

Myös kotikäyntinä Tampereen ja Kangasalan alueella.
Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Tervetuloa!

Lisätietoa:       www.katariinavuorimaa.fi      Ajanvaraus