AYURVEDISET HIERONTAHOIDOT

 

Ayurveda tarkoittaa vuosituhansia vanhaa intialaista lääketiedettä. Ayurvedan periaatteena on ylläpitää terveyttä ja ehkäistä sairauksien syntymistä tasapainottamalla kehossamme olevia eri elementtejä. Ayurvedisissa hoidoissa huomioon ihmisen fyysisen puolen lisäksi myös sekä henkinen että tunteiden hyvinvointi. Ayurvedinen hierontahoito tehdään Ayurvediseen hoitomenetelmään perustuen, joko koko kehon hierontahoitona tai pää- ja kasvohoitona. Hieronnassa painotetaan nivelalueiden liikkuvuuksia lisääviä hierontaliikkeitä, elimistön imunestekiertoa stimuloivia palautusliikkeitä sekä kehon energiapisteiden käsittelyä hieronnan ohessa. Hoidossa käytetään ayurvedisen kehotyypin mukaista elementtejä tasapainottavaa yrttiöljyä. Öljyt, joita hoidoissani käytän, on valmistettu suomalaisista kasveista.

Ayurvedinen kokovartalohieronta
Kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käsitellään marmoja, eli energiapisteitä erilaisin sivelyin ja paineluin, joka hoitaa niin lihaksia, kuin niveliäkin. Hierontaan käytetään kehotyypin mukaista, lämmintä öljyä.
 

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito
Hoito alkaa päänahan ja hartioiden rentouttavalla hieronnalla, jonka jälkeen käsitellään kasvojen energiapisteet. Kasvojen ihoa hoidetaan tarkoitukseen suunnitellulla, ayurvedisella hoitoöljyllä. Hoito on erittäin rentouttava. Ayurvedahieronnoissa käytetään kotimaisia luomuöljyjä.

 

Hoitotilanne
Asiakkaan ensimmäisellä hoitokerralla kartoitetaan hänen ayurvedinen peruskehotyyppinsä. Esitietojen perusteella valitaan hoidossa käytettävä yrttiöljy, jolla voidaan parhaiten tasoittaa kehossa tai mielessä vallitsevia epätasapainoisia tiloja.

Ayurvediset hoidot Terveyskeitaalla

 

Koulutettu hieroja Susanna Nykyri

040 554 6926  /  susanna.nykyri (a) luukku.com  /  www.susannanykyri.com